Natsuko Sugao Group, primer nom confirmat pel Cambrils Jazz&Blues 2017

Amics i amigues, després d’uns mesos d’inactivitat ja us podem anunciar que la cosa tira endavant i ja estem enllestint la 9a edició del Festival Internacional de Jazz i Blues de Cambrils 2017. De moment, a banda de la festa Jazz al Parc que tindrà lloc el dia 8 d’octubre al Parc del Pescador, també us podem anunciar el primer nom, Natsuko Sugao Group, una trompetista japonesa que viu a Barcelona i que presentarà el seu disc amb la seva potent banda a la Cripta de l’Ermita el dia 12 de novembre en el concert de clausura del Festival a partir de les 19.00.

La trompetista japonesa resident a Barcelona  Natsuko Sugao  ens presenta el seu nou treball discogràfic  La Danza de una luz que servirá per cloure la novena edició del Festival Internacional de Jazz i Blues de Cambrils. Amb un so propi i reconeixible el sextet de Sugao ens fa partícips de un món de textures i colors avegades  evocadors i emocionals i d’altres  vibrants,  eclèctics i onírics.

Les set composicions que formen part d’aquest treball neixen de la necessitat d’expressar la relació amb el món que l’envolta, les seves experiències vitals.

Natsuko ha sabut donar lloc en aquest disc  a les seves diferents influències que van des de la música clàssica, el free o la música tradicional japonesa però sempre amb el seu propi llenguatge.

Aquí us deixem amb un enllaç a un dels seus vídeos: Presentació nou disc

Músics Natsuko Sugao Group: 

Natsuko Sugao – trompeta, flugelhorn i composicions

Iván González – trompa

Jordi Santanach – saxo tenor, flauta

Enric Peinado – guitarra

Marc Cuevas – contrabaix

Josema Martín – batería

A la recerca de nous socis

Com sempre podeu col·laborar fent-vos socis ingressant els 30 euros en aquest número del BBVA: ES31 0182 0814 32 0201783220. Si us plau, indiqueu el vostre nom i en el concepte: Renovació Soci 2017. Entrateu a tots els concrets de franc i rebreu un poster del festival com a obsequi i algun detall més dels nostres patrocinadors.

Gràcies com sempre pel vostre suport. Visca el ‪#‎jazz‬ i el ‪#‎blues‬ i la música en directe!!!

Deixa un comentari