Torna el cicle de Nadal de Cambrils la mar de jazz amb dos concerts: La Soul Machine i Anthus Quintet

Els concerts tindran lloc els dies 17 de desembre i el pròxim 7 de gener, respectivament, al Teatre del Casal els a les 20.30h.

El primer del concert, que servirà pere col·laborar amb la Marató de TV3 amb una part de l’entrada portarà de nou a Cambrils el grup prioratí La Soul Machine després de l’èxti del Jazz al Parc del 2019. Serà el Concert de Nadal el dissabtre 17 de desembre a les 20.30h al Teatre del Casal, de la plaça de Sant Pere.
Quinze músics en escena donen vida i color a un estil de sonoritat amb personalitat pròpia. Una història que camina amb la música i que és acompanyada dels èxits del soul. Les cordes de l’String Quartet i la Soul Machine adapten aquests grans èxits i el porten al seu peculiar so i manera d’entendre la música soul… amb ànima, sentiment i naturalitat. Una bona manera per gaudir del Nadal a Cambrils en un concert solidari amb la Marató de TV3. La història va començar ja fa anys, en acabar un dels seus primers concerts, es va acostar als membres de La Soul Machine un home de color, que assegurava que durant la seva joventut havia estat xofer de la furgoneta de gira dels més grans intèrprets de la música soul. A canvi d’un parell o tres de whiskys, els va dir, els explicaria la seva història. Al final en va ser 6, de whiskys, i també 6 les llegendes de les quals els va descobrir els seus secrets: Otis Redding, Sam Cook, Wilson Picket, Ray Charles, James Brown i Aretha Franklin. A partir d’aquell dia, La Soul Machine es va proposar difondre les llegendes d’aquests 6 grans del soul.
Entrades: https://entradas.codetickets.com/entradas/la-soul-machine_3814/35021/cambrils-la-mar-de-jazz/online

El concert de reis portarà al grup Anthus Quintet, el dia 7 de gener de 2023 en el Concert de Reis de Cambrils la mar de jazz al Teatre del Casal a partir de les 20.30h. Serà el primer concert de l’any de l’entitat amb un grup que ens presentarà l’homanatge a Nat King Cole: LOVE!

LOVE! era el sentiment que el cantant i pianista afroamericà Nat King Cole hi posava a les seves cançons a l’hora de cantar.
LOVE! era l’emoció que sentia quan blancs i negres s’unien per escoltar-lo en viu en els seus concerts arreu del món.
LOVE! era el que emanava des de la pantalla del televisor, esdevenint el primer cantant afroamericà en la història en dirigir un programa televisiu, transformant-se així en un referent contra el racisme.

Avui, Anthus i el seu grup de jazz volen expressar tot el seu LOVE! rendint homenatge a aquesta estrella universal a través d’arranjaments propis.
Amb tocs de swing, latin jazz i balades fascinants, Anthus Quintet vol despertar LOVE! a tothom que desitgi redescobrir el crooner afroamericà.
Avui, Anthus Quintet ens revela la imatge revolucionaria d’aquest artista, una ànima, que amb veu pròpia, ens parlava de l’emoció més extraordinària que un esser humà pot sentir: LOVE!
Entrades: https://entradas.codetickets.com/entradas/anthus-quintet/35022/cambrils-la-mar-de-jazz/online

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s