Big Yuyu

Dissabte 28 de maig. 19 h. Parc del Pescador de Cambrils

Big Yuyu, banda mallorquina liderada pel guitarrista cambrilenc Jordi Álvarez, és avui dia tot un referent dins el panorama nacional. Ara ho ha tornat a fer amb aquest nou àlbum, que és un altre passa endavant en quant a sonoritat, estil i composició.

Per aquest, el cinquè disc d’estudi, han comptat amb la producció d’Isaiah Mitchell, líder i guitarrista de la llegendària banda californiana Earthless i flamant actual guitarrista amb The Black Crowes.

Dins l’àlbum, hi trobem dotze composicions pròpies, que en conjunt formen una amalgama de Blues poderós, amb una sonoritat que podríem catalogar d’allò més americana, i que per a ells es tracta del seu treball més “arriscat” dels que han editat fins ara, per el seu pes, per la producció, la contundència i la pegada del so actual del trio, per el punt de maduresa assolit amb les composicions i per el moment actual que estem visquent, que fa queDown South City sigui a més,una necessiat vital d’expresió , de la qual asseguren, sorprendrà als ja fins ara fidels seguidors del grup i amb la que esperen enganxar a tots aquells escèptics que creuen amb el vell i absurd discurs de que “el Blues pot arribar a ser avorrit”.

Jordi Alvarez – guitarres i veu

Juan Amaro – baix

Esteve Huguet – bateria