Brighton 64

Dissabte 29 de maig. Parc del Pescador de Cambrils. 21 h

Brighton 64 celebra 40 anys amb el disc ‘Más de lo mismo’. La banda catalana de power pop fa un recull de les millors cançons enregistrades de nou per l’ocasió.

Estaven estretament relacionats amb el moviment mod. De fet, el nom del grup és una referència a les llegendàries batalles campals entre mods i rockers que tenien lloc a Brighton, al sud d’Anglaterra, l’estiu de 1964. Es defineixen com un grup incòmode.

Celebren 40 anys de trajectòria amb un disc que repassa algunes de les seves millors cançons, gravades de nou per a l’ocasió. El disc es diu ‘Más de lo mismo’ i es publicarà el divendres 11 de febrer amb el segell Bcore.

És bastant irònic que es digui ‘Más de lo mismo’ perquè tornen a enregistrar els seus temes estrella: ‘La casa de la bomba’, ‘Barcelona Blues’, ‘Conflicto con tu ayer’, ‘En mi ciudad’ o ‘Metadona’. També hi ha dues cançons noves: ‘La guitarra es mi fusil’ i ‘Al final del huracán’, un cant alliberador i utòpic a un futur on les persones poden expressar-se i moure’s sense restriccions.