Deivert, Gray & White

L’onzena edició de la Mostra Internacional de Jazz i Blues de Cambrils tornarà el pròxim 27 de setembre amb el concert inaugural que se celebrarà a La Boheme de Cambrils (Roger de Llúria, 14) amb l’actuació del trio Deivert, Gray & White, una formació que s’estrena oficialment en aquest festival i que està integrada per dos músics dels Estats Units i un guitarrista de Gales. Serà el primer dels nou concerts que es podran escoltar a Cambrils entre finals de setembre i primers de novembre, amb grups procedents de Catalunya, de l’Estat espanyol i també internacionals.

En quant al concert inaugural, aquest tindrà un preu de 5 euros i les entrades es podran comprar també mitja hora abans de l’actuació, que començarà a les 23.00h del divendres 27 de setembre. El trio que actuarà es presenta per primera vegada en directe oferint blues clàssic amb tres intèrprets de llarg recorregut: Bert Deivert (Boston, 1950), viu actualment a Suècia i porta 44 anys tocant de forma professional. Al llarg de la seva carrera ha tocat amb Eric Bibb, Cadillac Jopohn Nolden, T ModelFord o Wanda Jackson. La seva especialitat és la mandolina blues i la guitarra amb slide, així com la seva poderosa i potent veu.

Tom Gray (Gales, 1956) ha viscut a mig món: Nova Zelanda, Tonga, Fiji o Canadà. Durant la seva carrera ha actuat amb grans artistes internacionals com George Benson, MNeil Diamond o Stephane Grapelli. Actualment toca en solitari com a The Lone Guitar i és membre fundador de The Welsh Guitar Duo.

Richard ‘White Boy’ White, va néixer a Filadelfia (EEUU) el 1961, però resideix a Tarragona. Es tracta d’un guitarrista cantant i compositor de blues que l’any passar ja va actuar amb una altra formació al Jazz al Parc de Cambrils. Richard White a començar a tocar a la seva ciutat natal però ben aviat va viatjar per Europa per tocar a diversos països formant part de diversos grups o liderant la seva pròpia formació. Compagina la passió per la música amb la seva feina d’artista i escultor que l’ha portat a exposar a gran quantitat de països.

Entrades a la venda a:

https://entradium.com/es/events/deivert-gray-white-en-directe