Enma Fernández

Un Cadillac, a la porta. I un piano, a l’escenari. Enma Fernández és pur rythm’n’blues. Encara que amb gotes de jazz, de swing, de rock’n’roll… Ara torna a Cambrils per oferir el tradicional concert de Nadal de Cambrils la mar  de jazz. Serà en el tradicional concert de Nadal, la nit del dissabte 11 de desembre a les 20h al Teatre del Casal de Cambrils, a la plaça de l’Església de Sant Pere s/n.

Us agrada la música dels anys cinquanta? Teniu com a referents a Jerry Lee Lewis, Dr. John o Fats Domino? Doncs preneu nota d’aquest nou nom, Enma Fernández, perquè ell també es passeja amb dits ràpids per les tecles del seu piano, navega per elles com aquells vapors que recorrien el Mississipí i emprèn un viatge que el retorna a aquelles sonoritats que animaven els carrers de Nova Orleans. Enma Fernández fueteja les tecles del seu piano, les acarona, les sacseja, les esprem… I aconsegueix que li regalin melodies de ritmes ràpids, endiablats, fins i tot aclaparadors, que acompanya amb la seva veu en unes cançons que ens fan viatjar a una època en què els tupès sí que deixaven veure l’escenari i gaudir-lo i ballar la música que hi sortia…

Entrades: https://entradium.com/es/events/concert-de-nadal-amb-enma-fernandez

FITXA ARTÍSTICA

Enma Fernández (piano/vocal), Marc Tena (guitarra), Pol Prats (saxo tenor), Jordi Prats (saxo baríton), Álvaro Taborda (contrabaix), Roberto Olori (vent) Marc Trias (percusió).

Enma Fernández

La trajectòria musical d’Enma Fernández destaca per la seva relació directa amb el Rock and Roll. No obstant això, aquest pianista, cantant, director musical, showman i animal escènic, s’ha convertit en els últims dos anys en un referent essencial de l’estil New Orleans i Latin Jazz. Nascut a Barcelona al 1987, Enma Fernández, virtuós del piano i enèrgic en directe, destaca per la seva especial domini del Rhythm and Blues, el so New Orleans, Jazz Tradicional i Rock and Roll. L’acompanya una banda orquestrada per músics d’inqüestionable reputació on vents, piano, veu i percussió s’uneixen per donar vida a una festa de brassband única. Amb ells ha gravat el seu últim treball d’estudi (Hey Chico! i Prado) i amb ells presenta els seus enèrgics directes, espectacles sonors que posen de manifest que aquesta banda sap com respondre en directe com Harry Connick Jr., no només viatja al passat dels anys cinquanta sinó que porta aquelles músiques fins als paisatges del segle XXI.