Jazz al Parc

Jazz al Parc & Fideu Jazz

Diumenge 2 d’octubre. De 12.30 a 21.00h

Entrada lliure

cartell_jazz_blues_2016-2

 

 

genisGENIS BAGÉS TRIO. (Jazz/Flix)

Genís Bagés després de viure a Berlín durant dos anys torna a Catalunya per establir-s’hi de nou. A Alemanya va crear el seu propi trio musical amb la idea de interpretar en clau de jazz clàssics del rock i el pop. Ara de nou a casa seva, s’uneix a dos vells companys per portar aquesta interessant proposta en els millors escenaris del país. El grup el formen Marcel Bagés (guitarra elèctrica), Arecio Smith, (teclat) i Genís Bagés (bateria)

valenti-moya

VALENTÍ MOYA & JOAN PAU CUMELLAS QUARTET (Jazz Manouche/Barcelona)

Dos amics que durant anys han compartit concerts i enregistraments i que ara, per fi, ens deixen constància de les seves ‘coincidències’. Un conjunt dirigit per dos prolífics músics de Barcelona: Valentí Moya i Joan Pau Cumellas. Dos amics que durant anys han compartit concerts i enregistraments i que ara ens presenten el disc Coincidences.
Un projecte treballat a fons que ha rebut molt bones crítiques a nivell internacional. On guitarra i harmònica mostren amb sinceritat la seva passió pel swing. Amb clàssics del virtuós Django Reinhardt, amb cançons populars o amb les seves pròpies composicions en un repertori ple de moments memorables.

tris

TRY’S. (Blues/Tarragona)

Try’s Es un grup de blues – rock – jazz del Camp de Tarragona, format l’estiu del 2014 per 3 membres: Marcel Castellví a la guitarra i veu, Didac Mariné a la bateria i David Miguel al baix. El grup va començar a tocar interpretant versions de les més conegudes dins el blues i rock ( Jimi Hendrix, Stevie Ray Vaughan, John Mayall,… entre d’altres ). Més endavant incorporen temes propis al repertori i començen a tocar amb ells. Avui en dia els seus concerts contenen versions i temes propis. En aquest grup destaca molt d’improvisació, el seu caminar i la creativitat del moment.

outer-fogo

OUTER SAPACE (Jazz-funky/Barcelona)

Outer Space és un septet català format a Barcelona, el 2014. Un projecte que neix fruit d’una personal barreja entre estils africans com l’Afrobeat, l’Afrosoul o l’EthioJazz, i els ritmes estàndards del funk dels anys seixanta. Un còctel explosiu que et convidarà a viatjar amb la ment i a endinsar-te en l’espai exterior a través d’un repertori de temes instrumentals originals amb un evident enfocament màntric que situa Outer Space molt a prop de l’òrbita de Fela Kuti, The Budos Band o Mulatu Astatke.