La Mar de Jazz

L’associació Cambrils, la mar de jazz va néixer amb  l’objectiu de crear públic i escena del jazz i músiques properes i improvisades, aconseguint que Cambrils sigui un referent jazzístic a la Costa Daurada; oferint al públic cambrilenc i nouvingut, concerts de carrer, concerts de taula i cafè i altres formats.

Cambrils, la mar de jazz va néixer també amb l’objectiu de complementar l’oferta musical estiuenca que ofereix la ciutat, amb concerts de petit format en espais adaptables i produïnt nous espais als barris amb oferta musical. L’entitat considera que el volum de població que actualment ja té Cambrils fa necessari que, deixant de banda el període estival, la ciutat disposi d’una programació regular i estable.

L’associació Cambrils, la mar de jazz, creada l’any 2010 per un grup de cambrilencs aficionats al jazz i a la música en general, està integrada per persones coneixedores del món de la música i la gestió cultural. Així, formen part de la junta Dani Morell (president), Carles Garcia (secretari) i Isaac Albesa (tresorer).

Des d’aquell moment, l’entitat ha portat a Cambrils una vintena llarga de grups de tot el país com ara Quico Pi de la Serra, Pau Terol, Bernat Font Trio, Boogaloo Stompers, Stromboli Jazz Band, Ignasi Terraza, Xavier Baró, Sardinas Golden Rule, Wagner Pa & Brazuca Matraca, Big Yuyu, Genís Bagés Trio, Step The Next, Sitjazz Band, Street Soul Machine, Swell, Jorge Varela Trio, The Piani Has Been Drinkin o Ivan Sáez Quartet, formacions moltes de les quals han visitat per primer cop Cambrils gràcies al recolzament de Cambrils la mar de jazz i el nombrós públic que ens ha seguit des d’un primer dia.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s