The Dam Jawn feat. Dick Oatts

Dissabte 20 de maig. Teatre del Casal. 20h

Entrades: 12 euros (anticipada) 15 (taquilla)

Entrades anticipades a: https://entradas.codetickets.com/entradas/the-dam-jawn-feat–dick-oatts/37956/cambrils-la-mar-de-jazz/online

The Dam Jawn és una banda formada per cinc joves músics de l’escena jazz d’Amsterdam que es van trobar a través d’una experiència compartida als Estats Units. Havent viscut i estudiat junts a Filadèlfia durant mig any a través d’un programa d’intercanvi facilitat pel Conservatori d’Amsterdam, van trobar la veu col·lectiva component i arreglant la seva pròpia música original inspirada en la seva experiència.

Encara que tots cinc viuen i estan actius a Amsterdam, el quintet és molt internacional. Martín Díaz (saxo alt) i Joan Fort (guitarra) van néixer a Catalunya. Philip Lewin (baix) a Stuttgart, Alemanya i Nitin Parree (bateria), així com Frank Groenendijk (saxofon tenor) són dels Països Baixos. El seu àlbum debut presenta el llegendari saxofonista alt Dick Oatts, que també els va guiar a través del procés de composició, arranjaments i assaig de la seva propia música. The Dam Jawn s’ha unit i ha format el seu so, inspirat en l’energia i el sentiment de l’escena actual de Jazz de Filadèlfia, així com en el seu ric passat musical.